Etsiz Şili, Tat Patlaması
Etsiz etler için bu tarif,
vejeteryan veya vegan diyetini izleyenler için idealdir, ancak et sevenler bile
onu sevecek Seo hizmeti lezzetlidir.
Etsiz Şili, Tat Patlaması
1 Biber nedir?
2 Etsiz et suyunun içeriği (2
kişi)
3 Etsiz et suyunun
hazırlanması
4 Tavsiyemiz
Biber nedir?
Şili, İspanyolların geldiği
zamandan beri eskiden beri kullanılan acı biber türüdür, lezzet ve lezzet
etleri ve balıkları için kullandılar ve İspanyolların elinden dünyanın geri
kalanına ulaştılar.
Chili con carne için reçete
çok popüler, bazıları Teksas ve Meksika'daki diğer ülkelerden kaynaklandığını
söylese de, biliniyor ve yayılmaya başladığı zaman Teksas'ın Meksika toprakları
olduğu doğru.
Good Hands'de, etsiz ve et
tüketimlerini azaltmak isteyen herkes için ideal olan etsiz biber tarifi
bulunur.
Etsiz Biber Malzemesi (2
kişi)
Meyve içinde 2 veya 3 chiles
(veya biber sosu).
1 bardak kırmızı fasulye
(kırmızı fasulye).
150 gr ince dokulu soya.
400 gr domates (Kurumsal Seo geçirilir)
1 orta boy soğan
Rafine edilmemiş şeker
kamışı.
Zeytinyağı gerektiği gibi.
Tatmak için tuz.
Etsiz et suyunun hazırlanması
Şili,
etsiz bir şekilde hazırlamaya başlamadan bir gün önce fasulyeleri ıslatacağız,
bu da onları daha çabuk pişirmeye götüreceğiz.
Büyük bir tavada, biraz yağ
ekleyin ve sıcak olduğunda, soğan ekleyin.
Soğan kahverengileşmeye
başladığında, ezilmiş domatesleri ve şekerli kahvenin bir çay kaşığını ekleyin.
Kapağı kapatın ve yaklaşık 5
dakika boyunca orta ateşte tutun.
Bir bardak su ilave edin ve
kaynamaya başlamadan önce, düşük ısıda bir saat boyunca pişirilecek ve açığa
çıkarılmamış çekirdekleri atın.
Bütün chile'ları kullanmaya
karar verdiysek, bunları eklemenin zamanı geldi. Şili sosunu seçtiysek, dokulu
soyadan sonra sonuna kadar eklemeliyiz.
Fasulyeler ihale edildiğinde,
soya fasulyemizi etsiz, acılı ve kısık ateşte bırakın. Eğer "et suyu"
bittiğini görürsek, biraz su ekleyebiliriz.
Soya fasülyesi tadı tuza
zaten koyduğunda, iyice karıştırın ve et suyunu sevdiğimiz kalınlığa ulaşıncaya
kadar buharlaşsın.
Etsiz sıcaktan şile hizmet
ediyoruz ve buna mısır ekmeği ile eşlik edebiliriz.
Bizim tavsiyemiz
Soya fasulyesini
fırlattığımızda aynı zamanda etin yanı sıra rendelenmiş tofu ekleyerek de
çikolatayı zenginleştirebiliriz. Dilerseniz, fasülye pişirilirken sofratoya ve
hatta bazı patateslere biraz sarımsak ekleyebiliriz.
Fasülyenin pişirme sırasında
soyulmasını önlemek için her 20 dakikada bir soğuk su alıp kaynamaya devam
ediyoruz.
Et içermeyen şilteler rafine
şekerle Seo uzmanı
olarak hazırlanabilir, ancak rafine olmayan kamışı daha fazla asitliği önler,
bu nedenle bu baharatlı yemeğin tercih edilmesinin nedeni budur.
Yorumlar
Yorum Gönder