Etsiz Şili, Tat Patlaması



Etsiz etler için bu tarif, vejeteryan veya vegan diyetini izleyenler için idealdir, ancak et sevenler bile onu sevecek  Seo hizmeti lezzetlidir.

Etsiz Şili, Tat Patlaması

1 Biber nedir?
2 Etsiz et suyunun içeriği (2 kişi)
3 Etsiz et suyunun hazırlanması
4 Tavsiyemiz
Biber nedir?
Şili, İspanyolların geldiği zamandan beri eskiden beri kullanılan acı biber türüdür, lezzet ve lezzet etleri ve balıkları için kullandılar ve İspanyolların elinden dünyanın geri kalanına ulaştılar.

Chili con carne için reçete çok popüler, bazıları Teksas ve Meksika'daki diğer ülkelerden kaynaklandığını söylese de, biliniyor ve yayılmaya başladığı zaman Teksas'ın Meksika toprakları olduğu doğru.



Good Hands'de, etsiz ve et tüketimlerini azaltmak isteyen herkes için ideal olan etsiz biber tarifi bulunur.

Etsiz Biber Malzemesi (2 kişi)
Meyve içinde 2 veya 3 chiles (veya biber sosu).
1 bardak kırmızı fasulye (kırmızı fasulye).
150 gr ince dokulu soya.
400 gr domates (Kurumsal Seo geçirilir)
1 orta boy soğan
Rafine edilmemiş şeker kamışı.
Zeytinyağı gerektiği gibi.
Tatmak için tuz.
Etsiz et suyunun hazırlanması
Şili, etsiz bir şekilde hazırlamaya başlamadan bir gün önce fasulyeleri ıslatacağız, bu da onları daha çabuk pişirmeye götüreceğiz.
Büyük bir tavada, biraz yağ ekleyin ve sıcak olduğunda, soğan ekleyin.
Soğan kahverengileşmeye başladığında, ezilmiş domatesleri ve şekerli kahvenin bir çay kaşığını ekleyin.
Kapağı kapatın ve yaklaşık 5 dakika boyunca orta ateşte tutun.
Bir bardak su ilave edin ve kaynamaya başlamadan önce, düşük ısıda bir saat boyunca pişirilecek ve açığa çıkarılmamış çekirdekleri atın.
Bütün chile'ları kullanmaya karar verdiysek, bunları eklemenin zamanı geldi. Şili sosunu seçtiysek, dokulu soyadan sonra sonuna kadar eklemeliyiz.
Fasulyeler ihale edildiğinde, soya fasulyemizi etsiz, acılı ve kısık ateşte bırakın. Eğer "et suyu" bittiğini görürsek, biraz su ekleyebiliriz.
Soya fasülyesi tadı tuza zaten koyduğunda, iyice karıştırın ve et suyunu sevdiğimiz kalınlığa ulaşıncaya kadar buharlaşsın.
Etsiz sıcaktan şile hizmet ediyoruz ve buna mısır ekmeği ile eşlik edebiliriz.
Bizim tavsiyemiz
Soya fasulyesini fırlattığımızda aynı zamanda etin yanı sıra rendelenmiş tofu ekleyerek de çikolatayı zenginleştirebiliriz. Dilerseniz, fasülye pişirilirken sofratoya ve hatta bazı patateslere biraz sarımsak ekleyebiliriz.


Fasülyenin pişirme sırasında soyulmasını önlemek için her 20 dakikada bir soğuk su alıp kaynamaya devam ediyoruz.
Et içermeyen şilteler rafine şekerle  Seo uzmanı olarak hazırlanabilir, ancak rafine olmayan kamışı daha fazla asitliği önler, bu nedenle bu baharatlı yemeğin tercih edilmesinin nedeni budur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bicep Brachii nedir?

Vademécum nedir?

Bezler ve Nasıl Çalışırlar?