Bezelye köfte tarifi



Bezelye köfteleri, bizi her zaman çocukluğumuza taşıyan zengin tarifler ve daha iyi anılar ile bize akan bu  Seo hizmeti biridir.

Bezelye köfte tarifi
Bezelye köfte için 1 Malzemeler
2 Bezelye köftelerinin hazırlanması
3 Tavsiyemiz
Bezelye köfteleri
1 İnce rendelenmiş soğan.
Seo uzmanı 1 dövülmüş yumurta
Süt.
Un.
100 g zaten haşlanmış bezelye.
Ekmek kırıntıları için ekmek kırıntıları
Yağ.
Rendelenmiş hindistan cevizi ve tarçın tozu bir tutam.
Sal.
Bezelye köftelerinin hazırlanması
İlk önce, soğanı altın kahveye kadar soteleyin.
Şimdi un hafifçe kızartılana kadar yavaşça un (iki veya üç yemek kaşığı) ekleyeceğiz.
Kurumsal seo Sonra topaksız kalın bir krema olana kadar az süt ile azar azar azar.
Bezelye, tuz, öğütülmüş hindistancevizi ve tarçın tozu ekleyin.
Hamur kısımları alacağız ve ona köfte şekli vereceğiz.
Her biri dövülmüş yumurta ve ekmek kırıntılarından geçeceğiz.
Yağ sıcak olduğunda (sigara içilmeden), köfteleri kızartın.
Bitirmek için bezelye köftelerini kurutma kağıdı ile kuruturuz, böylece yağlı kalmazlar.
Bizim tavsiyemiz
Bezelye onları hafifçe kaynatmalıdır çünkü eğer proteinlerin, minerallerin ve pratik olarak tüm vitaminlerin bir kısmını kaybetmezlerse.

Bezelye oranı kişisel tadı gider. Pek çok bezelye ile tanışmayı tercih eden insanlar var.
Bezelye köfteleri ve herhangi bir tarifi için kişisel bir tavsiye, az miktarda baharat koymanızdır.
İnsanların zengin olduklarını fark ettikleri, ancak taşıdıklarını tahmin edemedikleri her zaman tercih edilir. Aksi halde lezzetlerin geri kalanı üzerinde baskın olduğu için bir dokunuş olmalı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bicep Brachii nedir?

Vademécum nedir?

Bezler ve Nasıl Çalışırlar?