Bezelye köfte tarifi
Bezelye köfteleri, bizi her
zaman çocukluğumuza taşıyan zengin tarifler ve daha iyi anılar ile bize akan bu
Seo hizmeti biridir.
Bezelye köfte tarifi
Bezelye köfte için 1
Malzemeler
2 Bezelye köftelerinin
hazırlanması
3 Tavsiyemiz
Bezelye köfteleri
1 İnce rendelenmiş soğan.
Seo uzmanı 1
dövülmüş yumurta
Süt.
Un.
100 g zaten haşlanmış
bezelye.
Ekmek kırıntıları için ekmek
kırıntıları
Yağ.
Rendelenmiş hindistan cevizi
ve tarçın tozu bir tutam.
Sal.
Bezelye köftelerinin
hazırlanması
İlk önce, soğanı altın
kahveye kadar soteleyin.
Şimdi un hafifçe kızartılana
kadar yavaşça un (iki veya üç yemek kaşığı) ekleyeceğiz.
Kurumsal seo Sonra topaksız kalın bir krema
olana kadar az süt ile azar azar azar.
Bezelye, tuz, öğütülmüş
hindistancevizi ve tarçın tozu ekleyin.
Hamur kısımları alacağız ve
ona köfte şekli vereceğiz.
Her
biri dövülmüş yumurta ve ekmek kırıntılarından geçeceğiz.
Yağ sıcak olduğunda (sigara
içilmeden), köfteleri kızartın.
Bitirmek için bezelye
köftelerini kurutma kağıdı ile kuruturuz, böylece yağlı kalmazlar.
Bizim tavsiyemiz
Bezelye onları hafifçe kaynatmalıdır
çünkü eğer proteinlerin, minerallerin ve pratik olarak tüm vitaminlerin bir
kısmını kaybetmezlerse.
Bezelye oranı kişisel tadı
gider. Pek çok bezelye ile tanışmayı tercih eden insanlar var.
Bezelye köfteleri ve herhangi
bir tarifi için kişisel bir tavsiye, az miktarda baharat koymanızdır.
İnsanların zengin olduklarını
fark ettikleri, ancak taşıdıklarını tahmin edemedikleri her zaman tercih
edilir. Aksi halde lezzetlerin geri kalanı üzerinde baskın olduğu için bir
dokunuş olmalı.
Yorumlar
Yorum Gönder