Arame alglerinin özellikleri
Arame yosun arame, narin
lezzet ve tatlı, kahverengi algler aittir ve deniz yoluyla sunulan birçok
hediyeler Seo hizmeti bir şeydir.
Aramik deniz yosunu,
Japonya'nın güney kıyılarından gelir. Renklidir, deniz seviyesinin altındaki
kayalarda yetişir ve ilkbaharda toplanır.
Geleneksel olarak bu alglerin
toplanması kadınlar tarafından yapılır.
Bir kez toplandıklarında,
kimyasal ürünler kullanmadan, her zaman doğal yollarla kurutulmalı ve
kürlenmelidirler.
Iziki Arame çok benzer fakat
şekerler ve olmayan yüksek içeriği daha yumuşak ve tatlı - manitol lezzet
kalori katkısı.
Arame
alglerinin özellikleri
Tüm alglerin de birçok
özelliği vardır ve tüketimi vücudumuz için çok faydalıdır.
Yüksek doğal şeker içeriğine
sahiptir.
Mineraller, özellikle demir,
iyot ve kalsiyum açısından zengindir.
Hipertansiyon vakalarında
belirtilmiştir.
İnfertilite, vajinit ve
menstrüel ağrı vakalarında önerilir. Genital ve böbrek bölgesinde depuratif bir
etkiye sahiptir.
Hipertansiyonla savaşmaya
yardımcı olur.
Anemi vakalarında
önerilmektedir.
Kan dolaşımını Kurumsal Seo .
Sindirimi kolaylaştırır.
Beslenme bilgileri
Protein:% 7.5
Yağ:% 0,1
Karbonhidratlar:% 70,5
Kalsiyum: 1160 mg
Fosfor: 150 mg
Demir: 11 mg
Sodyum: 2300 mg
Arame algleri de A, B1 ve B2
vitaminleri bakımından zengindir.
Arame algler nasıl hazırlanır
Bunu, yemeklerimizin
birçoğuna dahil edebildiğimiz için kullanması çok kolay.
Yaklaşık yirmi dakika
ıslatıldıktan sonra salatalarda kullanabiliriz.
Onu sebze veya pilavımızın
içine dahil edebilir ve hatta sotelenebiliriz.
Bir garnitür olarak idealdir
ve tofu ve baklagiller ile çok iyi bir aradadır.
Arame deniz yosununun uygun
miktarı, yetişkinler ve çocuklar için ortalama olarak bir çorba kaşığıdır
(deniz yosunu ıslatıldığında veya pişirildiğinde).
Biliyor muydun?
Vejetaryen diyetini izlersek,
arame alginin Seo uzmanı çok enderdir.
Geleneksel tıp, iyi kan
dolaşımına yardımcı olduğundan, arame algleri ile banyo yapılmasını önerir.
Yorumlar
Yorum Gönder